Ανακοίνωση: Ανοιχτή και τον Αύγουστο η ΑΡΩΓΗ

Ανακοίνωση: Ανοιχτή και τον Αύγουστο η ΑΡΩΓΗ

Ανοιχτό και τον Αύγουστο, για πρώτη φορά στα 16 χρόνια λειτουργίας του, παρέμεινε το Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών ΑΡΩΓΗ για την, καλύτερη εξυπηρέτηση των παιδιών και των οικογενειών της ΑΡΩΓΗΣ.

Την συνέχιση λειτουργίας της ΑΡΩΓΗΣ και τον Αύγουστο, είχε προαναγγείλει ο Πρόεδρος του Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών ΑΡΩΓΗ κ. Νίκος Γκασούκας στην Καλοκαιρινή Γιορτή των παιδιών της ΑΡΩΓΗΣ τον περασμένο, τονίζοντας ότι ο σωστός προγραμματισμός επιτρέπει να ικανοποιηθεί για πρώτη φορά ένα από τα αιτήματα των γονιών των παιδιών της ΑΡΩΓΗΣ.

Τα παιδιά της ΑΡΩΓΗΣ που παρέμειναν τον Αύγουστο στο Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών ΑΡΩΓΗ ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης και δράσεων της ΑΡΩΓΗΣ ενώ παράλληλα, υπό τον συντονισμό του προέδρου της ΑΡΩΓΗΣ, υλοποιείται και το πρόγραμμα διακοπών των παιδιών της ΑΡΩΓΗΣ από τις 17 έως τις 26 Αυγούστου 2018 στην κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός υποστήριξε από την πρώτη στιγμή, τη βούληση της διοίκησης της ΑΡΩΓΗΣ για να λειτουργήσει το Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών και τον Αύγουστο και εξήρε τις προσπάθειες του Προέδρου και του προσωπικού της ΑΡΩΓΗΣ για την επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος.

 

 


Η κοινότητά μας στο Facebook

Πρόσφατα video

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της έκοψε η ΑΡΩΓΗ

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της ΑΡΩΓΗΣ (video)

Αγιασμός και Έναρξη σχολικής χρονιάς 2016-2017

Αφιέρωμα της εκπομπής ONLINE του ΣΚΑΙ στο Βαμβακάρειο Ίδρυμα

Καλοκαιρινή Γιορτή 2016!

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στην "ΑΡΩΓΗ" 2015

Διαφημιστικό σποτ για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar στην "ΑΡΩΓΗ"

Αδελφοποίηση της "ΑΡΩΓΗΣ" με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Θρακ/νων

Διαύγεια