Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το bazaar της ΑΡΩΓΗΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το bazaar της ΑΡΩΓΗΣ

Περίσσεψε η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη στο καθιερωμένο ετήσιο φιλανθρωπικό bazaar του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες “ΑΡΩΓΗ”,  στις εγκαταστάσεις της ΑΡΩΓΗΣ, το Σάββατο 5/12 και την Κυριακή 6/12 2015.

Η διοργάνωση του bazaar πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αχαρνών σε συνεργασία με το Δ.Σ., τον Σύλλογο Γονέων των παιδιών του Κέντρου και το Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΑΡΩΓΗ».

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν και εφέτος συγκινητική στο κάλεσμα της ΑΡΩΓΗΣ, προσφέροντας από το υστέρημά του. Πλήθος συμπολίτες μας έσπευσαν να προμηθευτούν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους από το bazaar, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια των παιδιών της ΑΡΩΓΗΣ.
Ο Πρόεδρος της ΑΡΩΓΗΣ κ Νίκος Γκασούκας ευχαρίστησε τον κόσμο που επισκέφθηκε το bazaar, και τόνισε ότι η ΑΡΩΓΗ επιτελεί σημαντικό έργο, προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια στα παιδιά που φιλοξενεί και τις οικογένειές τους.

Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός τόνισε ότι «Το Bazaar της Αρωγής μας υπενθυμίζει την αξία της προσφοράς και της αλληλεγγύης απέναντι στα παιδιά με ειδικές ικανότητες και τις οικογένειές τους. Ειδικά σήμερα με τη δύσκολη οικονομικά κατάσταση που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες, τα παιδιά της ΑΡΩΓΗΣ έχουν ανάγκη τη στήριξή μας, το ενδιαφέρον μας, την αλληλεγγύη μας. Καλές Γιορτές σε όλους, Αγάπη, Υγεία και Πρόοδο στις οικογένειές σας».


Η κοινότητά μας στο Facebook

Πρόσφατα video

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της έκοψε η ΑΡΩΓΗ

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της ΑΡΩΓΗΣ (video)

Αγιασμός και Έναρξη σχολικής χρονιάς 2016-2017

Αφιέρωμα της εκπομπής ONLINE του ΣΚΑΙ στο Βαμβακάρειο Ίδρυμα

Καλοκαιρινή Γιορτή 2016!

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στην "ΑΡΩΓΗ" 2015

Διαφημιστικό σποτ για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar στην "ΑΡΩΓΗ"

Αδελφοποίηση της "ΑΡΩΓΗΣ" με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Θρακ/νων

Διαύγεια